Antalyalı hayırseverler eğitime 5 okul daha kazandıracak

Antalyalı hayırseverler eğitime 5 okul daha kazandıracak

Antalyalı hayırseverler eğitime 5 okul daha kazandıracak

Antalya’da hayırseverler tarafından 5 okul daha eğitim öğretime kazandırılacak. Antalya Valiliği’nde düzenlenen okul protokol imza töreni ile İbradı, Korkuteli, Serik, Manavgat ve Kaş ilçelerine hayırseverler tarafından okul yaptırılacak.
Erdoğanlar İnşaat Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Erdoğan tarafından İbradı ilçesi Yukarımahalle mevkiinde 3 derslikli Avni Erdoğan Anaokulu’nun yapımı gerçekleştirilecek. Daha önce Korkuteli ilçesine Fikriye Ramazan Yalçın İlköğretim Okulu’nu yaptıran Ramazan Yalçın aynı okul bahçesine 2 derslikli anasınıfı için protokol imzaladı.
Serik’e daha önce 21 derslikli ilköğretim okulu kazandıran hayırsever Adnan Yılmaz, aynı okul bahçesine 2 derslikli Burhanettin kaya ilköğretim Okulu Hacı Ayfer-Mehmet Ali Yılmaz Anasınıfı’nı inşa ettirecek. Manavgat’ın Ilıca köyüne hayırsever Sedat Öz tarafından maliye hazinesine ait arsa üzerine Ilıca Gülsüm – Ramazan Öz Anadolu Lisesi yaptıracak. Bir başka hayırsever Bahri Toker ise Antalya’nın Kaş ilçesine eğitime katkı sağlamak için 12 derslikli Şevkiye – Bahri Toker Endüstri Meslek Lisesi’ni kazandıracak.Gerçekleştirilen çoklu okul protokol töreninde hayırseverlere tek tek teşekkür eden ve isimlerinin sonsuza kadar daim olacağını hatırlatan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, şehirde hayırseverlerin kartopu gibi büyüyerek arttığını ifade etti. Göreve geldiğinden bu yana iki yıllık süreçte 62 okul protokolünü imzaladığını belirten Vali Altıparmak, “Bugüne kadar protokol imzasını atıp da okulunu bitirmeyen hayırseverimiz bulunmuyor. Buda Antalya’mız için gurur vericidir. Son yapılan okullarla birlikte Anaokulu bulunmayan ilçemiz yok. Tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı bildiriyoruz. Bugün burada 5’i bir yerdeyi yaşıyoruz.” diye konuştu.

Bizimle Güncel Olun

1970 yılından itibaren aile, Konya’ nın Beyşehir ilçesinde ticari faaliyetlerini sürdürmüş 1990 yılında ise Erdoğanlar Ltd. Şti. olarak hem Konya hem de Antalya bölgesinde ticari hayatına devam etmiştir.

Faaliyet Alanları